Cirkus Palme

Som årene går, bliver seriøsiteten stadig mere sjælden, når det drejer sig om Palmemordet. Mordet på Sveriges statsminister er blevet til ”Cirkus Palme”.

Et eksempel på dette ses i Aftonbladet 6. Okt. 2012, hvor ”Justitsråd Göran Lambertz synes at efterforskerne har mistet interessen for det såkaldte politispor i efterforskningen af mordet på Olof Palme.”

Avisen fortsætter bl.a.:

Göran Lambertz er den seneste klovn i ‘Cirkus Palme’.

”Göran Lambertz, 62, har tidligere berettet at han har bedt om et møde med vice-rigsanklageren Kerstin Skarp for at diskutere fejl i Palmeefterforskningen. Da holdt han fejlene for sig selv. I dag afslører han i ’Ekkos Lørdagsinterview’ hvad det drejede sig om:

“Man burde i det mindste undersøge det såkaldte politispor.”

Ifølge Lambertz kom Palmekommissionen i 1999 frem til, at dette spor burde efterforskes yderligere og at intet siden er gjort.

“Hypotesen er, at der fandtes ekstremistiske politi- og militærfolk i Sverige som har arbejdet sammen og planlagt mordet på Olof Palme og også gennemført det. Nærmere bestemt hvordan det skulle være gået til vil jeg ikke gå in på,” siger Göran Lambertz til Aftonbladet.

Han hævder, at der findes flere omstændigheder som taler for denne teori.”

Paul Smith:

Nej, politifolk – ekstremistiske eller ej – ville have myrdet Olof Palme i hans lejlighed, hvor han aldrig havde livvagtsbeskyttelse.

Stikker likvideret i Fredericia under 2. Verdenskrig. I Jylland var det altid illegale politifolk, som skød landsforræderne. Disse politifolk afsluttede altid med at skyde mod hovedet. Det gjorde Palmes amatør-morder ikke.

Desuden opererer professionelle altid som en duo. En skal dræbe og en skal dække ham, som skal dræbe. Hvis nogen følger efter gerningsmanden, skal dækningsmanden sætte ham ud af spil.

Sådan agerede de illegale modstandsmænd, som likviderede knapt 400 Gestapo-stikkere i Danmark under 2. Verdenskrig. Hvorfor var der ingen, som skød vidnet Lars J., da han løb efter Palmes morder?

Fordi attentatet ikke var professionelt. Altså er der heller ikke noget politispor.

Morderen – formentlig Christer Andersson – var en vred amatør.

Fjolleriet fortsætter: 

Leif GW Persson: Cirkus Palmes ‘Vita Clawn’.

”…  Lambertz [får] støtte av Leif GW Persson vedrørende politisporet i Palmeefterforkningen.

– Jeg har påpeget samme sag. (…) Det var dårligt udført. Jeg husker, da jeg foreslog dette i staben. De så ud som redekasser i ansigtet. Ingen var glade. Det dér er en forbandet varm kartoffel, siger Persson.”

Paul Smiths kommentar:

– Nej, Anders Christer Henning Andersson var en “forbandet varm kartoffel”, da han dukkede op efter ni år. Og ikke ni dage!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *