Gyldendal rammer bundlinjen

Paul Smith var i Sverige, da mødet fandt sted, men kommenterer alligevel:

På Godsbanen i Århus talte Gyldendals direktør Morten Hesseldahl den 19/6 med Jan Stocklassa om hans bog om Palmemordet.

Hesseldahl spurgte næppe, hvorfor Stocklassa ikke mente, at Olof Palme blev myrdet af den fallerede børsspekulant og Palmehader Christer Andersson (1950 – 2008).

Stocklassa afviser CA som morder, men uden begrundelse, og Hesseldahl slagter ikke en gås, dvs. et af Gyldendals satellit-forlag som lægger guldæg.

Fhv. chefanklager er uenig med Stocklassa

Den fhv. chefanklager Tora Holst deler ikke hans antagelse. Den 5. juni 2019 sendte hun en mail til undertegnede:

”… jeg følger dit arbejde med interesse. Vi ved jo, at der arbejdes med CA sporet [= Christer Andersson, PS], at der findes meget, men at det er det sidste afgørende bevis, som mangler. Har du en idé til noget konkret, som kan gøres?”

Det havde jeg. I en efterfølgende mail stillede hun uddybende spørgsmål.

Fhv. chefanklager Tora Holst

Der er mere endnu:

Den 1. februar i år sendte den fhv. kriminalinspektør Lennart Gustafsson en mail, hvor han kommenterede Christer Anderssons påstand om, at han efter mordet solgte sin Smith & Wesson .357 Magnumrevolver til en ”ukendt sydlænding”:

”Jeg tror ikke, at han solgte sin revolver men i stedet har skjult den af en eller anden grund. Måske fordi han er Olof Palmes banemand.”

Forinden havde han den 25. november 2018 informeret mig om følgende:

Akademisk Skytteforenings regnskabsbøger viste, at Christer Andersson inden mordet købte 5 stk. USA-producerede metalforstærkede patroner til sin .357 Magnumrevolver.

I tidligere forhør benægtede Andersson, at have ejet den slags ammunition. Palme blev myrdet med en sådan metalforstærket patron.

Fhv. kriminalinspektør Lennart Gustafsson

Paul Smith

PS: Skulle indicierne mod Christer Andersson yderligere øges, har Stocklassa sikkert en bekvem løsning på dette:

Han lader blot Christer A. være endnu én af de utallige, der indgår i hans gigant-konspiration, som myrdede den svenske statsminister. 🙂